Kaikki alkaa auttamisesta.

Haluni on auttaa. Haluan auttaa ihmisiä liikkumaan kivuttomasti ja pääsemään eroon vaivoistaan. Liikkuminen on lähtökohtaisesti iloinen asia, mutta kivun ollessa jatkuvaa lenkkiseuraa katoaa myös liikkumisen ilo.

Mistä minä sen tiedän? Minua vaivasi nuoruudessani pitkään penikkatautina tunnettu vaiva, jossa säären etuosa kipeytyy mm. juoksun yhteydessä. Menin vaivan vuoksi fysioterapiaan, jossa minulle annettiin ohjeet vaivan kuntoutukseen ja käytännössä liikuntakieltoa. Minähän tottelin. En liikkunut juurikaan ja vietin aikaani ystävieni kanssa. Vuodessa pääsin eroon vaivasta. Vuodessa. Nuorena aika tuntui ikuisuudelta. Sen jälkeen olen jälleen saanut nauttia liikkumisesta, mutta vastaavalta kokemukselta haluan säästää muut liikkujat.

Sieltä kipinä fysioterapiaan: halu auttaa ihmisiä liikkumaan kivutta, järkevästi ja mahdollisimman nopeasti.

Miksi sitten Fysioterapia Vuorma perustettiin? On olemassa jo valmiiksi lukuisia hyviä fysioterapiayrityksiä. Vielä yksi lisää? Tarve on kotiin tarjottavissa palveluissa. Haluan tarjota asiakkailleni helppoa ja mahdollisimman vaivatonta fysioterapiaa. Saan toteuttaa fysioterapiaa itsenäisesti, omien arvojeni mukaisesti ja tarjota yksilöllistä, laadukasta ja tyylikästä fysioterapiaa persoonani näkyen.

Miksi oma nimi fysioterapiayritykselle? Mielikuvituksen puutettako? Ei aivan. Arvostan läpinäkyvyyttä, selkeyttä ja rehellisyyttä. Omalla nimellä toimiessani en voi piiloutua minkään logon tai nimen taakse, vaan toimin avoimesti omana itsenäni. Näin ollen myös vaatimustasoni omalle työlleni on korkein mahdollinen.

Olen iloinen, että tällä hetkellä voin toteuttaa unelmaani: auttaa ihmisiä pysymään liikkeessä. Jos sinulla on liikkumista haittaava tai estävä kipu tai vaiva, varaa aikasi nyt. Autan sinua. Sinussa on paljon potentiaalia.

Minä itse